Selyma...!

http://kfszinhaz.extra.hu

2008.11.24. 20:38 KlotildNagynéni

Egy év, és százhuszonöt nap

Az udvar a virágnyelv. Úgy kell mondanom, hogy 'görcsölök'. Ilyenkor egy férfi sem érhet hozzám. Ez egy külön szempont volt, ami szerint össze lettünk válogatva. Mindenkinek külön kell görcsölnie.- A lányoknak szigorú előírásoknak kell megfelelni, ez nem tréfa, könnyen az utcán találhatod magad. Mindenkinek különbözőnek kell lennie. A rendszer nem tűr meg két ugyanolyan szőkét.- Csak ott a bökkenő, hogy ha a nők idejük kilencven százalékában össze vannak zárva, együtt görcsölnek. Nem véletlen, hogy azok a hölgyek, akik híján vannak az egyéniségnek, és átveszik mások periodusát kikerülnek a pixisből. Nem véletlen, hogy nagy a fluktuáció, folyton újakat keresnek. Nem véletlen, hogy én még itt vagyok. Rám nem hat a hold, meg a többi fruska. Egyszerre legalább három tiszta hölgy kell szabad legyen. A kimenőnk értelemszerűen egyhetes.

Van az angolban az a kifejezés, hogy I Love My Job. Drágáim, mindenkinek úgy tudom leírni ezt a hét napot, hogy maga a kánaán. Én ezért Love My Job. Csak épp a tengerben nem fürödhetek. A kényeztetés maga. A király, ha a kedvenceiről van szó, megérti, hogy regenerálódnunk kell.

Levélben kell közölnöm, ha a napjaim itt vannak.

-'Görcsölök..'- és már küldtem is a leheletnyi üzenetet, amire nem sokkal később ez a válasz érkezett: - Pofon :)

A huncut kujonja.

Naplót írni is ilyenkor van időm.. A leglátogatottabb lány vagyok. Ez állítólag természetes, nekem termékeny és fényes jövőt jósoltak a csillagok. De Kotkoda kerül. Ő az összes lányt kerüli. Egyet kivéve, aki viszont a nőket is, nem csak a férfiakat kerüli. Haha, tehát mindenki kerül mindenkit. Nem, de ezt az egy dolgot már észerevettem, hogy a két véznából az egyik kiszemelte a másikat.

Kotkoda ott ólálkodik mindenhol, követi AnyaKárt. Az a hír járja, hogy ő mindig görcsöl. minden nap egy-két cseppet. Azért került hozzám, mert levegőváltozásra volt szüksége. Hátha végre megered a nyelve, meg elmúlik a csepegés. De bármit teszek, a zérus az otthona. Semmit sem csinál. Idegesítő kis... Egy AnyaKár! Kotkoda pedig az árnyékunk inasa. Nem is folytatom, mert csak ideges leszek, az pedig csak árt ebben az időszakban, nem igaz?

Ez a mi áldott állapotunk. A rendszer ilyenkor a többieket dolgoztatja meg. Nehéz karrier. Ha két évig a körön belül maradsz, olyan vagy mint egy veterán, utána már nem használnak, egy polcról mosolyogsz a többi kezdőn.

Haha, kifulladtam, haha

1/125

6 komment

Címkék: klotildnagynéni írta


A bejegyzés trackback címe:

https://selyma.blog.hu/api/trackback/id/tr64786651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KotildNagynéni 2008.11.24. 21:00:31

SzinderellaLüszinda szeretném, hogy legyen az új navem Krisóf!
És nem tudom kezelni ezt a bolgot!!!
Mert nem tudok bele több üzenetet írni, mert nem találom hol kell!!!!!!!!!
Nem akarok Góga lenni.. hogy jutott eszembe ez a szar név?!
Hogy kell használni ezt? Mi a jelszó? Vagy hogy tudok a selymás blogra írni?
Lécci mondd meg!
Puszi Vica

kamarás 2008.11.24. 21:28:52

Oh helló Vica!
Szóval te voltál Góga... Azt hittem Livi... mármitn, hogy naplóírás, királyné, stb... Habár mondjuk én örülök, hogy, Dani és Miki is átvették kezdeményezésemet, hogy mindenki a darab szerinti neve alapján legyen fönt blogon. Áve Fülcsi és Király! De SzinderellaLüszinda is persze jó név.........

InnoCent 2008.11.25. 01:18:08

Vica.
Második elolvasásra értettem meg, miről írtál.
No comment.
Még jó, hogy Innocent lúzer..

SzinderellaLüszinda 2008.11.25. 08:15:40

Incikém akkor többet ilyet ne irjak?
Legjobb indulatommal faggatlak efelől!
De most nem is tudok irni, mert nem tudok belépni meg semmit!
HEEELP!

pohhh 2008.11.27. 16:56:26

Azt szabad tudni, hogy a Kotkoda melyikőtöket jelöli?

KlotildNagynéni 2008.11.27. 23:04:53

A hercegé.
süti beállítások módosítása