Selyma...!

http://kfszinhaz.extra.hu

2009.01.17. 00:09 InnoCent

Kedves gyerekek,

rendbe tettem a címkéket, nem hozzányúlni eztán! Egyben ismertetem a verseny részeredményei alapján a győztest: ...KlotildNagynéni, aki tíz bejegyzésnyit szövegelt eddig. Ez fordított arányban áll azzal, amennyit a darabban beszél (bocsi, kihagyhatatlan volt), de ez nem baj, a többieknek itt a cél, le kell győzni a gonosz nagy nénit (direkte írtam külön). Hajrá. Kedves Királyom, Királyném, a Ti hiányotok már csak Burgundia miatt is égető (meg égő is lassan), Izák, Yvonne (egyelőre) jogosan fel vannak mentve, Jolánnak meg nincs nete, háááát. Valamit mégis tenni kell. Egyébként még az jutott eszembe, mi lenne, ha márciusban bemutatnánk egy jó nagyot?!?!?!?! Jihááááááááá!

2 komment

Címkék: innocent írta


A bejegyzés trackback címe:

https://selyma.blog.hu/api/trackback/id/tr70882826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

InnoCent 2009.01.17. 00:47:16

Igen, és még az is necces. Pontos időpontot kell szülnünk legkésőbb a jövő héten.... és még nem tudjuk Dani márciusát a nemzetiben.. gyakorlatilag egy részről attól függünk, hogy az mikor jön ki.. A másik kérdés, hogy ránk bólintanak-e. Most zajlik az izgatott visszaszámlálás. Az első lépés már megvolt, most várjuk még egy másik fej bólintását. Reményeink tárgya az AKKU. Az előző verziók (már nem is írjuk le, mik voltak...:)) ugrottak.
süti beállítások módosítása