Selyma...!

http://kfszinhaz.extra.hu

2009.02.10. 21:34 IzaIzaIza

élőben a próbáról...

Itt vagyunk az AKKUban (ez már önmagában nagyon jó), sőt van wifi is, így most az a különleges helyzet alakult ki, hogy élőben tudunk írni a próbáról.

Tehát most a nagynéni érkezése jelenet próbája zajlik. Itt van nekünk Selyma. Ez is jó. A jelenet már kezd összeállni. Még most is találunk benne új dolgokat.

Miközben itt bent zajlik a próbája, addig kint Királyunk, Királynénk és a Kamarásunk szöveget mond össze, ami azt jelenti, teljes gőzzel azon vagyunk, hogy jó legyen a márciusi előadás.

Jó nézni a jelenetet és Kristófot is, mert azt látom rajta, hogy tetszenek neki a dolgok. Persze lehet, hogy este, ha elolvassa majd, mást mond.

Most jött ki Klotild nagynéni, röviden azt mondja: Sokkal jobban érzi magát a jelenetben, mint az előző próbákon, aminek oka többek közt a Kristóffal való beszélgetés a jelenetről, ami most érett meg Vica szerint.

Most kezdjük a bidgezős jelentet....

 

1 komment

Címkék: izaizaiza írta


A bejegyzés trackback címe:

https://selyma.blog.hu/api/trackback/id/tr69935692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

InnoCent 2009.02.11. 01:05:44

Még most, itthon is úgy gondolom, hogy jó volt. Érdekes ez, de majd kifejtem egyszer (lehet, most rögtön) egy bejegyzésben.
süti beállítások módosítása