Selyma...!

http://kfszinhaz.extra.hu

2009.03.05. 13:41 InnoCent

Dekor

Épp a fejeiteket nyomtatom a kellékre meg a falra, hogy szép legyen. Valljuk be: jól nézünk ki... Olvasom Fülöpöt, aki remélem hajlongott, amíg az előzőt írta, üdvözlöm a királyt, gondolok rá, sugárzom az energiát a camponába. Meg mindenkinek pacsi. És kérem három nap, mert ugye a visszaszámlálás legyen pöpec, holnyap is írjunk, most már muszáj lesz. Na kifogyott a fekete patron, megyek, cserélem. Holnap még próba! Aztán bemutatunk, mert ez ilyen!!!!!?!!!

Jipiájé.

2 komment

Címkék: innocent írta


A bejegyzés trackback címe:

https://selyma.blog.hu/api/trackback/id/tr61982955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fülcsi 2009.03.05. 18:11:06

Milyen típusú kellékeken jelenik meg nemesvonású arculatunk, kedves Ártatlan Úr? És Vátkájndov falakon? És nagy lesz? Szép hogy mindenki lássa és gyönyörködhessen benne?

InnoCent 2009.03.05. 18:52:57

A kártyákon lesz. És a folyosó falain a másodikon, hogy már ott is bennünk gyönyörködjön a nézősereg. És csak A4es, de szép, és majd ha sok pénzünk lesz csináltatunk nagyot is:)
süti beállítások módosítása