Selyma...!

http://kfszinhaz.extra.hu

2008.12.30. 10:12 fülcsi

Nem tudok most frappáns címet

Most vettem csak észre, hogy egy hármas egységgel adósa, maradtam valakiknek. Azért mondom, hogy valakik, mert egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy rajtunk kívül olvassák ezt a "próba naplót" bárkik is. Felícia persze, amit ezúttal köszönünk!

Az elmaradt hármas egységgel, meg az a baj, hogy +/- egy emberről sose nem tudhatom, hogy most végül is benne-e van vagy nem? Egy meg biztos kieesett. A címszereplő... tudniillik. Így nehéz, de nem is zavartatom magamat. Legalább van időm kitalálni, hogy milyen is legyen a hiányzó triumvirátus képi megfogalmazása.

Próbáltunk végre. Jót, tényleg. Ahogy Kristóf is írta. És fel is vettük és az esetek többségében lehetett kameraérzékenységben szenvedéstől mentes fölvételeket készíteni és ez Ok. Meg is vágom, de majd csak a zújév másnapján rakom fel. Hogy mindenki borgőzösség mentesen tudja megnézni. És kiment a Karácsony is meg a Hanuka is, úgyhogy végre nem kell kötelezőből szeretnünk egymást. Lehet arcoskodni, hogy ki milyen "szar"!!! :-)

Dani

Próbálunk, mert ez ilyen!

1 komment

Címkék: fülcsi írta


A bejegyzés trackback címe:

https://selyma.blog.hu/api/trackback/id/tr2848230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Felicia10 2008.12.31. 15:21:11

Dani, gondolatolvasó is vagy?
Épp akartam kérdezni hogy hol marad a harmadik harmad. Megelőztél :)

További jó munkát Mindannyiótoknak! :)
süti beállítások módosítása