Selyma...!

http://kfszinhaz.extra.hu

2008.11.23. 15:05 kamarás

minden kezdet nehéz

Sziasztok!

Nos hát tegnap este sikeresen összejött a banda Kapolcs óta... Valahogy én mégis ezt az egy pozitívumot tudom kiemelni az esti munkából. Elindult egy kis brainstorming, de úgy éreztem, hogy kicsit szétesett a társaság. A "fő"témától eléggé eltérünk és elaprózódtunk. Jó, persze lehet erre azt mondani, hogy hmm milyen jó, hogy ennyi kérdés és gondolat merül fel, de szerintem akkor is a fejetlenség uralkodott tegnap (ehhez én is hozzájárultam, hamu a fejemre...). Szóval szétestünk. Kata netes ismereti hányain poénkodtunk, Dani csak kamerázott, mondván, hogy a blogra... De nem mi vagyunk a bolgért, hanem ő van a mi hírverésünkre, szerintem. Miki, Miki volt, neki ez bocsánatos bűn. Kristóf szegény próbált valami rendet és fegyelmet tartani, sajnos kevés sikerrel, kicsúszott a kezéből a gyeplő. Vica is inkább hülyeségekben volt benne. Persze mondom én is hibás vagyok, mert elég destruktív voltam, ha meg megszólaltam, azt inkább ne tettem volna. Pardon! Ezekért is volt az, hogy nem igazán érzetem magam jól tegnap este. Persze ezzel, lehet, hogy én leszek a negatív és a rossz, de ez volt tegnap bennem és ezt gondolom az első találkozóról. De azért vagyunk még 8-an, hogy rámcáfoljatok.

Szóval én a közös, hatékony munka érdekében kérek több figyelmet és fegyelmet. Kristóf valahogy úgy kezdte az estét, hogy próbáljuk meg a darabot egy másik, magasabb fokra emelni. Ehhez szerintem a munkamorált is emelnünk kéne. Gyerekek, rakjuk oda magunkat!

Mea culpa!

Bálint

7 komment

Címkék: kamarás írta


A bejegyzés trackback címe:

https://selyma.blog.hu/api/trackback/id/tr96784252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a király 2008.11.24. 14:06:29

Hahó,
Szombat volt, este volt, minden volt.
Én én voltam. Én mindig milyen vagyok. De voltak ötleteim. Szerintem. Beszéltünk is. Kacagásztunk is.
Ergo: bár minden kezdet ilyen lenne...
Magasra tenni a mércét?! Eleve magason tartjuk.
Aki mást gondol, az leverte.

a király

kamarás 2008.11.24. 16:20:04

huh látom tényleg most tényleg én lettem a véres rongy... Ez csak az én érzésem volt szombaton, az a valami rossz hangulat. De tényelg ne úgy vegyétek, hogy én a nevetés és a jó hangulat ellen vagyok. Csak az idő elszarását nem csipom... és én úgy érzetem, hogy annak semmi értelme nem volt, hogy most nagy ötletelés legyen, jobb lett volna találkozni dumálni és máskor dologzni.
De tényelg elnézést mindenért. Bocs, hogy levertem a lécet. Mert szerintem nem volt magasan...

kamarás iván

InnoCent 2009.02.03. 15:23:38

Nem tudom, mi az elképzelésed a jó színházról és a jó próbákról, de szerintem ez ilyen marad és a következő darabnál is ilyen lesz. Hasonlítani meg nem bizos, hogy akarok a többi színházra. Baj ez vajon?

kamarás 2009.02.03. 16:45:14

Nem tudom, mi ez a sértettség és miért zavar, hogy ha nem úszunk mámoros ködben, vagy nem tapsikol mindenki. Baj ez vajon?

InnoCent 2009.02.03. 16:51:09

Baj, mert a próbán ennek nem ad hangot, aki így érzi, hanem jópofizik. Na ez a baj.

kamarás 2009.02.03. 16:55:15

nem azt mondom, hogy nem érzem jól magam, elhülyéskedünk, dumálunk, nevetünk. De úgy érzem nem halad előre a darab, még a rendelekző próbák szintjén tartunk. És ez nem feltétlenül a próbák számával van összefüggésben, hanem a munka minőségében. De nem kell a kommentekben titkolózni és úgy kollektívan beszélni, nevezd csak meg a problémát!

kamarás 2009.02.03. 17:08:39

de ha már egy írásból, vagy egy emailből ekkora balhét csaptál, akkor mi lenne, ha egy próba közben emelném föl a hangom... Így merjen valaki negatívat mondani. Úgy érzem nem működik a korrekt kommunikáció köztünk, mással lehet, hogy megy. Ennek gyors megoldást kéne találni!
süti beállítások módosítása