Selyma...!

http://kfszinhaz.extra.hu

2008.12.07. 00:34 kamarás

Iván bácsi

Nos azért kommentáljuk a mai próbát is (kell a próbanaplóba):

T. Szülők!

Kristófot, mivel mobiltelefon nélkül járta ma a várost és nem lehetett elérni, ezért megintem.

Kamarás Iván

Továbbá:

Mai próba inkább ráhangoló jellegű volt... ismét, persze nem rossz... nem rossz... Sőt mondhatnánk, direkt nem csaptunk négyesben egy frenetikus próbát, hogy azok, akik nem jöttek el ne maradjanak le róla. Főleg te Fülcsi meg az elengedhetettlen kis fényképező/kamerád.
Szóval volt minden, röhögés, krampuszozás, helyelfoglalás, névnapozás, jelelés, laptopőrzés és nagy ereszd-el-a-hajamat... hmmm... DE az igazi átütő próba még várat magára. Persze ha mindenki teljes szövegtudással érkezik. Mivel én sem jöttem azzal, ezért magamat is megintem.

Hohohohóó Iván

3 komment

Címkék: kamarás írta


A bejegyzés trackback címe:

https://selyma.blog.hu/api/trackback/id/tr79808621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

InnoCent 2008.12.08. 20:56:46

Ivánom! Ez a "segítsünk egymásnak szöveget tanulni" projekt része volt, próbának nem nevezném.. Amúgy meg jer elvárások nélkül, rossz olvasni, mennyit csalódsz mindig..:)

kamarás 2008.12.08. 21:11:14

mondatm azt hogy csalódtam? Nem. Annyi volt, hogy hát nem volt egy frenetikus próba, de igaz nem is volt próba. De látom a fényt az alagút végén!

InnoCent 2008.12.09. 15:54:33

Akkor jó, ha látod!:)
süti beállítások módosítása