Selyma...!

http://kfszinhaz.extra.hu

2009.01.22. 01:49 InnoCent

Kétségbeesve keresem Yvonne-t

Dorka kirepülése óta Yvonne-talanul próbálunk, ami még hasznos is, hisz úgy a legkönnyebb "gyakorolni" egy ember levegőnek nézését, ha nincs ott. Na de mindennek van határa. Most már ott lehetne...

Jajj, ha a világ tudná, mekkora energiabomba van bennem... Előttünk áll a final szakasz, az echte összerakás és csiszolgatás, az intenzív utolsó hónap, március eleji (?!) bemutatóval koronázva. Reméljük Yvonne-unk is lesz. Addig marad a blog és a videók. A videók, amik mostanában nincsenek, mert annyira hevesen próbálunk, hogy elfelejtjük fölvenni őket:) De ezen változtatni fogunk, ígérhetem, mindig észnél leszek most már, kamera nélkül nem mehet le próba, majd besegítek a vágásba én is, hogy flottul menjen.

Utolsó vizsgáitoktól nyögő pajtásaim! Kitartás! Aztán semmi februári UV, mert az már nem lesz igazolt hiányzás a próbákról! :)

No jó éjt!

3 komment

Címkék: innocent írta


A bejegyzés trackback címe:

https://selyma.blog.hu/api/trackback/id/tr18894803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Felicia10 2009.01.22. 10:24:08

Hmm. Úgy látszik most igazán aktuális a "Selyma keresése" című videótok :)

Hát kívánom hogy mihamarabb megtaláljátok a hiányzó láncszemet :)

Egyébként mi is volt a Selyma egyetlen mondata Kapolcson? Azóta ezen töröm a fejem, de sajnos nem emlékszem. :(

InnoCent 2009.01.22. 14:25:16

"Menj, menj, menj! Mars innen!" :)

kamarás 2009.01.23. 19:59:10

Nincs Yvonne?????? na bumm
süti beállítások módosítása