Selyma...!

http://kfszinhaz.extra.hu

2009.02.09. 23:32 fülcsi

Megérett...

...a folytatás.

Egyet tudok érteni Innocent barátunk azon kijelentésével, miszerint az erotikus fülledség talajára léptünk. Nekem felüdülés Sári, az újbeálló. Ennek TÖBB olyan oka és okozattya van, amit most TÖBB szempontból nem taglalok. Egyrészről, nem közös téma, másrészről, maradjon meg az én titkomnak.

Furcsa értelmet kaptak a jelenetek, ezt is észre kellett, hogy vegyem és persze azt is, hogy vannak olyan mondatok, pillanatok, amiket nem szeretek és nem mindig személy függő, ezen nyűglődésem. De tény, hogy összeállni látszik a dolog...

...és az is tény, hogy ezt egy darabja nem tesszük láthatóvá, itt a fórumon, amit persze pont ezért hoztunk létre. Mostanában azért nincsenek videók, mert én nem csinálom. Elkedvetlenedtem, úgyis mint "burgundia trónörököse". Innocent Úr csinálná, de akkor tényleg az lenne a valós helyzet, hogy a lehető legnagyobb mértékben ketten maradtunk. Már hallom a ciccegő hangokat persze, hogy "hát én meg mi a kur** anyám fas**t csinálok itten, ha nem előremozdítani kívánom a blogot", de ezeket a kommenteket, akár le se írjátok. Nagyon sok kimondatlan és átbeszéletlen kérdést látok, kedves Mind Nyájunkban, amiket talán, mert túlzottan is kedveljük egymást, vagy mert túl nagy a respekt, vagy egyéb más okok miatt, de nem beszélünk meg. Ilyen például ez a napló is, amit CSAK NÉGYEN VEZETÜNK. Pontosabban egy ideje már csak Innocent- csak nehogy egyszer Annocent legyen-, ami azért is furcsa, mert kérem volt itt nekünk lelkes Klotild nagynénink, meg Kamarás urunk, meg én is. Szőnyegalásöprődősnek érzem egy kicsit, pontosabban egymás fölösleges tetemrehívásának ezt a dolgot, de egyszer jó lenne egy sor időt szakítani, már csak azért is, hogy mindenki ŐSZINTÉN, KERTELÉS NÉLKÜL elmondja, hogy miért szarik erre itten????

Jó hely ez az AKKU. Tetszik, HOLOTT még csak egyszer próbáltam és azt is HOL? Hát OTT! Nagy lelkesedéssel várom már az összpróbákat és igazán nem tudom miért, de nem érzek a darabbal kapcsolatban semmit. Ezt nem úgy kell persze félreértelmezni, hogy SEMMIT, csak nincs konkrét benyomásom a -Hogyan is állunk?-kal kapcsolatosan. Meg fogom látni, biztosan. Izgalamas.

Befejezésül. Történt pedig, hogy az öltözőnkben (Nemzetünk Színeházában), az egyik fiú asztalán nem más volt nyitva-olvasás céljából-, mint Yvonne a Brgndi Herczignő. És nem máshol, mint a vacsora képnél...SZÁLKA!

Tisztelet, tisztelet istenhívőknek és ateistáknak egyaránt!

Próbálunk, mert ez ilyen!

Dani

2 komment

Címkék: fülcsi írta


A bejegyzés trackback címe:

https://selyma.blog.hu/api/trackback/id/tr36933707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

InnoCent 2009.02.10. 00:06:50

Vasárnap csapatépítő fotózás 13.00-tól 19.00-ig. Direkte ilyen hosszú, hogy sokat legyünk együtt. Jajj, a pedagógusvér, le sem tagadhatom. Máskor nem mindig érződik rajtam, de ez most ilyen fogás volt. Áldás!

Selyemesi 2009.02.10. 10:22:50

Csak, mert olvaslak, reklámozlak Benneteket...
Hozzá is böfögök, hisz kibicnek semmi sem drága...

Azért jó írni, tudom, mint gyakorló író... mert sokkal jobb papírra (monitorra) vetni a gondolatokat, összeszedve, ha para van, mint 'szembemondani' ... aztán magyarázni az írottakat már egyszerűbb... csak Fülcsi írására reagálok, persze semmibe sem akarok beleszólni, de kedvencem is megmondta, hogy amit megírsz, az bevarasodik és előrébb visz... ezért tanultunk meg írni ... (én nem helyesen, de nekem szabad...) Szuper volt a kezdeti lelkesedésetek az egyedi videók, hogy készül itt valami, valami, ami eltér a szokott dolgoktól, hogy éltek a WEB2-vel és csináltok egy 21.századi őrültet ötvözve a színházzal, amiért mind meghalnátok... és mint aktív olvasótok azt mondom, hogy térjen vissza a kezdeti lelkesedés, hisz már megvan a Nőnapi őrületes előadás időpontja és pont most, hogy konkrét hely és idő van hagytok fel a blogolással? Szóljatok hozzá... hisz felpiszkáltátok az érdeklődésemet. Én egy kívül-álló :) vagyok. Érdekeltek. Engedjétek, hogy olvassak!
süti beállítások módosítása