Selyma...!

http://kfszinhaz.extra.hu

2009.02.11. 01:29 kamarás

És ez ÍGY jó!

Na most már igazán elegem van! Hogy egy pohár narancsléből ekkora balhé legyen! (na jó kettőből, mert a király is ivott) Tisztelt kulcsos-kopasz! Igen ittunk, és SZAR volt! Ha lehet, legközelebb 100%os narancslevet, és ne fos Ollé50%osat hozzatok. Ugyanis Őkegyelmessége csak 100%osat ihat egy gyerekkori balesetéből kifolyólag.
És igen, tudjuk, hogy ezzel a tettünkkel nem csak a mi életünket, hanem az egész produkciót is kockáztattuk, elnézést, BOCSÁNAT, kedves kulcsos-kopasz! (Tegyük hozzá, hogy Margit felséges asszonyság meg kávét ivott, de állítása szerint azt "szabad"... perszee... + Bodó Viktorék is nyugodtan bejárhattak a konyhába...) Szóval, hogy is van ez, kedves kulcsos-kopasz?

A próba egyes részei meggyőzőek voltak, de természetesen még vannak feketelyukak, de csoda lenne, ha szűk egy hónappal a bemutató előtt ne lennének.
Selymát, próba után jól megkorrepetáltam! jaj nem úúúgy! Igaz Yvonne? Ugye igaz?? És remélem H.S.-Iza-nak is tudtam segíteni... Szóval munkára föl!

és ez így jó!

Kamarás Iván

p.s.: Kérvényeim:
- ne legyen több alányúlás
- ne legyen kártyaborogatás
- több yvonne asztalról eldobást
- több beszélgetés
- több gondolkodás
- narancslevet mindenkinek

2 komment

Címkék: kamarás írta


A bejegyzés trackback címe:

https://selyma.blog.hu/api/trackback/id/tr92936099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fülcsi 2009.02.11. 09:45:37

Aládnyúlok, kis Kamarásom! Narancslevet, ha lehet...!
És borulni fog a kártya, hátha...!
:-)

Selyma 2009.02.12. 23:53:07

Némán,de tüntetek a több asztalról eldobás ellen...
süti beállítások módosítása